Onze tenten de veiligheid

Met de tenten van Tentenverhuur Piek van Mil bent U verzekerd van een professionele en veilige accommodatie.  Alle zeilen zijn gemaakt van brandvertagend materiaal en de constructie zijn allemaal voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk.  Het brandcertificaat van de zeilen kunt U downloaden door op het onderstaande brandveiligheid icon te klikken:

Wij staan voor optimale veiligheid en besteden veel aandacht aan het opbouwen!

Onze service

Het opbouwen van een tent dient veilig, juist en netjes te gebeuren, daarom werkt Tentenverhuur Piek van Mil altijd met vaste medewerkers Omdat we de kwaliteit van onze geleverde producten en service willen waarborgen.

Ons motto is ook niet voor niets: Meer dan alleen maar een tent!

Het onderhoud aan de zeilen en vloeren doen wij allemaal zelf, zodat de U altijd nette (witte) zeilen, wanden en schone vloeren krijgt in de door U gehuurde tent.  Voor het opbouwen van de tenten is het natuurlijk wel noodzakelijk dat er voldoende ruimte is en dat de locatie goed bereikbaar is.

Wilt u een goede begeleiding in de aanloop naar uw evenement of feest, dan bieden wij u de mogelijkheid dat één van onze medewerkers naar uw locatie komt kijken, zodat we een juist advies kunnen geven.

U kunt advies krijgen bij o.a.:

  • -Welke tent kan er staan? Wij meten dan de locatie in..
  • Hoe is de ondergrond? Voor iedere locatie hebben wij een juiste oplossing.

Ook kunnen nog andere zaken besproken worden zoals bijv: inrichting, toiletten, verwarming e.d. We proberen altijd uw wensen opmaat in te vullen.

De levering van de tent(en) en alle toebehoren plannen wij voor u in zodat alles op de juiste plaats en tijd wordt geleverd.

Eigen transport of die van ons?

Tentenverhuur Piek van Mil beschikt over eigen transport middelen waarmee we snel en flexibel de tenten en aanverwante spullen op tijd kunnen leveren en op iedere gewenste locatie kunnen opbouwen.

De locatie waar uw tent moet komen te staan dient echter wel goed bereikbaar te zijn en het moet voldoende ruimte bieden voor de opbouw.

Uiteraard kunt u ook onze verhuurspullen zelf afhalen en opbouwen.