Tentenverhuurbedrijf Piek van Mil onderscheidt zich als verhuurbedrijf door het leveren van scherp geprijsde kwaliteitsproducten die gekoppeld zijn aan een hoge servicegraad. Al vele jaren staan wij voor U klaar om uw perfecte verhuurpartner te zijn!

Wij hebben oog voor uw vragen en zetten onze jarenlange ervaring en expertise in, om voor u een geslaagd feest-/buitenverblijf te verzorgen. Ons motto is dan ook niet voor niets: Meer dan alleen maar een tent!

Wat kan Tentenverhuur Piek van Mil voor u betekenen?

Bij het organiseren van een feest, bruiloft, partij, (sport)evenement of speciale gebeurtenis komt nogal wat kijken.

Het vinden van o.a. een juiste locatie of een tijdelijk (buiten)verblijf kan soms aardig wat kopzorgen geven mede omdat het weer in Nederland zich niet voor lange tijd laat voorspellen. Gelukkig heeft Tentenverhuur Piek van Mil hier kant en klare oplossingen voor. U kunt bij ons terecht voor het huren van vele verschillende soorten tenten met vele toepassingen.

Het overkappen van een kleine (stads)tuin tot hele grote oppervlakten is voor ons geen probleem. Tentenverhuur Piek van Mil verhuurt feesttenten, EasyUptenten, alutenten, pagodetenten en werktenten.

Onze tenten kunnen naar wens worden voorzien van een vlondervloer, een cassettevloer, deuren en ramen, etc.  Daarnaast kunnen wij ook zorg dragen voor alles wat er aanvullend bij een tent komt kijken, zoals: tafels, stoelen, verlichting, stroomvoorziening, verwarming etc. Alles is bij ons afzonderlijk of in combinatie bestelbaar zodat we u opmaat kunnen bedienen.

Heeft u een vraag mail ons op: info@tentenverhuur-piek-vanmil.nl

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken, bel ons op: 06-53 80 57 49

Wij staan u graag te woord!

Wendy Piek en Marc van Mil